Instructeurs

RYB Coaches

Wilms Nico

Oprichter van Respect Your Body

Sport Geschiedenis
Sportcarrière begonnen als voetballer en dit is altijd de rode draad geweest. Eerst als speler op het hoogste niveau en daarna als speler/spelerstrainer in de provinciale reeksen. Daarnaast ben ik vele jaren actief geweest als tennisleraar en conditietrainer. Als actieve speler en later als leraar en trainer groeide de interesse in de achtergronden van de sport. De begeleiding, de voeding, de trainingsschema's, het specifiek richten op elke doelgroep... Daar heb ik me de afgelopen jaren meerdere malen in kunnen verdiepen. Sinds enige tijd ben ik bezig met sportcoaching, voeding, het hele 'healthy body and healthy mind' aspect.

Onderwijs
LO van opleiding maar momenteel actief in het onderwijs binnen Type 6 (blind en slechtziend). Dankzij de opleiding fitnessinstructeur nu ook actief in dit domein.

Sport Geschiedenis
Sport en beweging zijn mijn passie, daarom studeerde ik aan de Sporthumaniora in Hasselt. Mijn sportcarrière omvat vele sporten, zoals: fitness, atletiek, vechtsporten (WT), voetbal,...

Opleiding
De nieuwsgierigheid naar de invloed van sport en beweging op de gezondheid zette me ertoe aan om me nog meer in deze materie te verdiepen. Door het volgen van diverse leertrajecten via o.a. BLOSO kan ik mij professioneel richten op het begeleiden van mensen bij het werken aan hun fysieke en mentale gezondheid. Inmiddels meer dan 28 jaar actief als instructeur, coach, PT.

Yens Verhaegen

Fitness instructor/Personal coach

Hoi! Ik ben Yens! Ik coach al een aantal jaar mensen naar een gezondere leefstijl. Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en laat ik mensen efficiënt en pijnvrij bewegen. Als coach ben ik een levenslange student en update ik mezelf regelmatig op het gebied van training, voeding en coaching. Als Strength & Conditioning Coach pas ik de modernste trainingstechnieken toe om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Eef Brockmans

Indoor cycling instructeur

Ik ben Eef, 12 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met indoor cycling en al snel kreeg ik zin in deze sport. Het werd een grote passie, meer nog een gezonde verslaving. Tijdens het deelnemen aan grote wielerevenementen groeide meer en meer het verlangen om zelf docent te worden. Bijna vier jaar geleden gaf ik mijn eerste les. Dankzij de BICF-opleiding werd ik gediplomeerd indoor cycling instructeur. Ondertussen heb ik al enkele jaren ervaring als lesgeefster en doe ik dit nog steeds met evenveel passie. Motivatie, energie, een leuke choreografie en een goed doordachte lesopbouw staan altijd centraal in mijn trainingen. Buiten het indoor cycling doe ik in mijn vrije tijd ook aan wielrennen en fitness.

Juha Reynders

Fitness instructor/Personal coach

Hoi! Ik ben Juha! Ik coach al een aantal jaar mensen naar een gezondere leefstijl. Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en laat ik mensen efficiënt en pijnvrij bewegen. Als coach ben ik een levenslange student en update ik mezelf regelmatig op het gebied van training, voeding en coaching. Als Strength & Conditioning Coach pas ik de modernste trainingstechnieken toe om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Personal Training

Wij werken samen met jou aan jouw doel, dit in een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid. Wacht niet & neem nu contact op met één van onze coaches