Fitness

RYB Gym is er voor iedereen! Man, vrouw, jong & oud.

Gym Procedure

Bij RYB gym werken we altijd op afspraak! Op deze manier kunnen wij onze nieuwe klanten op een rustige en persoonlijke manier op weg helpen! Wij maken tijd voor u om kennis te maken met onze GYM en natuurlijk onze trainers!

Stap 1: De eerste afspraak

  • Intake gesprek met 1 van de trainers. Wie bent u, wat wilt u bereiken, op welke termijn? Bent u gezond en met welke zaken moeten we rekening houden?
  • Invullen van ons intakeformulier
  • Eerste kennismaking met de fitness. De toestellen leren kennen, de sfeer proeven en natuurlijk die eerste keer de spieren prikkelen!

Stap 2: De eerste training

  • Naar aanleiding van het gesprek en het intakeformulier heeft uw trainer een persoonlijk trainingsschema opgesteld voor een periode van 4 weken.
  • Je krijgt de trainer ongeveer een uur om alles goed uit te leggen. We nemen samen alle oefeningen door en proberen de uitvoering te perfectioneren. De juiste uitvoering staat bij RYB op nummer 1! Indien nodig passen we het schema al aan op jouw persoonlijke niveau.

Hierna kom je gewoon trainen wanneer je wilt en tijd hebt. Wij zijn 24/7 open. Uiteraard staan onze trainers tijdens de bemande uren altijd voor je klaar voor extra uitleg en advies.

Na een periode van 4 weken kunt u uw schema evalueren met uw trainer. Wij stellen dan een vervolgschema voor u op voor een periode van 6 weken. U krijgt dan een afspraak om dit schema nogmaals door te nemen met 1 van de trainers. En dit elke 6 weken opnieuw. Op deze manier hopen wij samen met u de juiste doelen te bereiken.

Trainen in onzen gym kan vanaf 16jaar.

Fitness

Er is al veel gezegd en geschreven over fitness. Fitness wordt meestal onderverdeeld in twee componenten: cardio (fietsen, loopband, elliptisch ,...) en kracht (toestellen, losse dumbbells). In de RYB gym voegen we daar nog een aantal facetten aan toe: lenigheid, functionele training, core stability, blessurepreventie.

Ouderen hebben er alle belang bij om hun spierkracht te behouden, zodat ze fysieke klachten langer uitstellen. Gewichtsverlies of gewichtsbeheersing is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.

LET OP: Voor onze studenten zijn er kortingen op de abonnementen. Studenten schrijven zich dan ook best ter plaatse in.(na afspraak) Trainen in onze gym kan vanaf 16jaar!

Personal Training

De professionele begeleiding van een personal trainer geeft u extra motivatie, betere resultaten en is afgestemd op uw behoeften. Variërend van figuurvorming, kracht- en cardiotraining, revalidatie, core- en functionele training en sportspecifieke begeleiding. Bovendien kunt u sporten in een veilige omgeving, zonder nieuwsgierige blikken.

Small Group Training

Om Personal training toegankelijker en goedkoper te maken, is er ook de mogelijkheid van small group training. Dit is trainen in een kleine groep (1-4 personen). Hierbij blijft de intensiteit hoog en kwalitatief maar wel een stuk goedkoper! Ideaal om met een aantal vrienden een uurtje te trainen onder begeleiding van een professionele coach.

Senior Fitness

Voor 55-plussers is het meer dan noodzakelijk om fit en gezond te blijven. Bewegen is de boodschap! Dit kan het best met wat professionele begeleiding. In de RYBgym hebben we schema's speciaal voor 55-plussers die ervoor zorgen dat ze sporten zonder zich te forceren.

RYB GYM rules

Een gym waar het aangenaam vertoeven en trainen is, is een gym met duidelijke regels voor iedereen. Deze basis regels worden door ieder lid nageleefd.

RYB - Webshop

Schema's en begeleiding zijn bij de abonnementen inbegrepen!

Voor de studenten onder ons zijn er kortingen voorzien! Hier is het dan ook aangeraden dat zij zich inschrijven in de gym zelf na afspraak.
éénmalige instapkost van 50 EUR - lidgeld.